Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Mens Muziek en Techniek

Mens

Als u bij ons komt luisteren naar uw favoriete muziek om een keuze te maken, dan treft u bij ons een grote collectie muziek aan op de server. Ook is het mogelijk om naar cd’s of lp’s te luisteren op diverse sets. Op menig geluidsinstallatie is een schakelsysteem aangesloten, zodat u snel een keuze in luidsprekers kan maken. Ook staan er een aantal single demo installaties gebruiksklaar. Vanzelfsprekend kunt u altijd even bij ons aanwippen om kennis te maken of zo maar eens rond te neuzen. Maar als u echt wil kiezen, dan is het beter om eerst een afspraak te maken Dan praten we op een tijdsstip dat het u en ons het beste uitkomt.

Muziek

Muziek heeft voor de mens veel betekenissen. Voor de een is het en vrijetijdsbesteding, voor de ander zijn beroep. Muziek heeft te maken met karakter, temperament, emoties maar ook met harmonie en evenwichtigheid. Muziek is ook communicatie. Muziek brengt mensen tot elkaar en levert een bijdrage aan onderlinge contacten. Voor sommigen is muziek sfeer, versiering of alleen maar achtergrond. Maar zelfs dat kan voor een mens belangrijk zijn. Het geeft ons een grote voldoening om voor u de beste apparatuur te combineren en kijken daarbij zeker ook naar de akoestiek van uw “luisterkamer”.

Techniek

Nu u weet hoe wij ons werk zien kunt u misschien ook begrijpen dat wij niet klakkeloos aannemen wat fabrikanten ons over techniek te vertellen hebben. Wij streven niet naar het grootste assortiment, het gaat bij ons om kwaliteit in iedere prijsklasse. Dat is volgens ons waar het op aankomt. Tevens zijn wij met streaming oplossingen opgegroeid, denk daarbij ook eens aan de Roon oplossingen die voor muziekliefhebbers ongelofelijke mogelijkheden geven, vraag ernaar in de winkel.

Wij installeren de apparatuur bij voorkeur zelf bij u thuis, ook een thuis demo van de beoogde apparatuur is onderdeel van onze service voor onze klanten.

Wilt u zelf geheel vrijblijvend meemaken wat dit allemaal voor u kan betekenen? Kom dan eens langs of liever… bel ons voor een afspraak!

noot.jpg