Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Beter geluid bij uw TV of Projector, dan is het tijd voor mooie oplossingen

Om een kwalitatief hoogwaardig geluid te produceren heeft een luidspreker ruimte nodig, en laat daar nou net weinig ruimte voor zijn in de huidige platte televisies. Gelukkig zijn er oplossingen waarmee je het geluid van je televisie stukken beter maakt. Kies uit een soundbar, soundplate, homecinemaset of een geluidssysteem met actieve luidsprekers.

Een soundbar is een eenvoudige oplossing om het geluid van je televisie beter te maken. Met 1 optische kabel sluit je hem aan op je tv. Voor een vol geluid sluit je een subwoofer aan op de soundbar of soundplate. Een soundplate is een soundbar waar je de televisie op zet. Ons topmodel heeft zelfs een virtueel surround beleving met dolby Atmos!

Ben je een echte film en/of concert liefhebber? Kies dan voor een home cinema set. Deze set sluit je aan op je televisie en bestaat uit een receiver, eventueel met een Blu-ray speler en een speakerset. Plaats de speakers om je heen in de kamer en geniet van echt surround geluid. Deze combinatie geeft de meest ultieme ervaring.

Een andere benadering is om twee luidsprekers op een streaming versterker met HDMI aansluiting een beter geluid te krijgen, een mooie en compacte oplossing.

Als laatste kan je gebruik maken van een set actieve luidsprekers. Deze geven het mooie brede geluid bij het luisteren naar muziek. Nadat deze aan je tv zijn aangesloten, geniet je van tevens van een beter geluid tijdens je favoriete films en series. 

Voor alle genoemde oplossingen geldt dat je meestal ook kan streamen met je favoriete audio streamingdienst.

 

Sennheiser Ambeo living.jpg