Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Nieuws en acties

21-10-2020 - Mooie aanbiedingen Dynaudio, Hegel en Ortofon

Wij bieden onze  demo Dynaudio Contour's 30 aan met een daverende 25% korting, Try before you buy! Kom ervaren hoe prachtig deze luidsprekers presteren.

Een super aktie van Hegel, de H90 versterker van € 1695,- nu voor € 1395,-

De Bowers & Wilkins PX7 is een exclusieve en geavanceerde over-ear Bluetooth-hoofdtelefoon met een schitterend geluid en slimme noise-cancellation (ANC). Nu van € 399,- voor € 329,-

Musical Fidelity MX serie voor geweldige prijzen; MX-DAC fully balanced D/A converter van € 899,- voor € 599,- MX-Vinyl fully balanced Vinyl Stage MM/MC van € 899,- voor € 549,- MX-HPA fully balanced Headphone Amplifier van € 899,- voor € 499,-

Voor de vinylliefhebber hebben we een aantal prachtige Ortofon 2M Silver Elementen kunnen bemachtigen die we voor een lagere prijs kunnen aanbieden namelijk van € 169,- voor € 99,-  (eventuele inbouw en afregelen is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden).

 

Herschaalde kopie van MXHPA.jpg

14-10-2020 - Diverse promotionele acties!

Cambridge Audio 851 promotie.
Bij aanschaf van een Cambridge Audio 851-A, -C, -N of -W krijgt u 10% voordeel op de adviesverkoopprijs, alle modellen zijn leverbaar in de kleur zwart of zilver.
De aktie geldt zo lang de Corona maatregelen van kracht zijn.

Cambridge Audio CX series 2 & Melomania promotie.
Koopt u een component uit de vernieuwde CX serie van Cambridge Audio bij een van de door Dimex geautoriseerde Cambridge dealers, dan e-mailt u ons een kopie van de faktuur voorzien van typenummer en serienummer naar het volgende e-mail adress : dimexaudio@dimex.nl
Op de laatste dag van elke maand en zo lang de Corona maatregelen van kracht zijn worden er 5 sets onder alle inzendingen verloot.

Van Bowers&Wilkins is de PX5 en PI3 hoofdtelefoon met maar liefst 30% korting in de aanbieding.

Bluesound heeft ook een aantal mooie aanbiedingen;

25% korting op de aanschaf van een paar Pulse Flex 2i bij aanschaf van een Powernode 2i of een Pulse Soundbar 2i.

10% korting op de aanschaf van een stereopaar Pulse Flex 2i.

 

aanbiedingen.jpg

30-9-2020 - Anthem Inruilactie verlengd

Genieten van de perfecte weergave van muziek en film wordt nu wel heel erg interessant. Want koopt u bij Eringa Geluid een nieuwe Anthem MRX 520, 720of 1120 receiver of AVM 60 processor en ruilt u uw oude receiver of versterker tegelijkertijd in, dan ontvangt u direct een inruilpremie tot wel € 1.000,-. Zo wordt uw nieuwe Anthem niet alleen stukken goedkoper, u hoeft ook uw oude apparatuur niet meer particulier te verkopen.

Zo werkt de Anthem A/V Inruilactie:

-Koop bij Eringa Geluid een nieuwe Anthem A/V-receiver of A/V processor.
-Neem bij aanschaf uw oude versterker of (A/V) receiver mee of laat deze bij levering aan huis mee retour nemen.
-Het in te ruilen apparaat moet compleet en werkend zijn.
-Eringa Geluid verrekent de vaste inruilpremie direct met de aanschafprijs van uw nieuwe Anthem product.

paradigm anthem.jpg

20-12-2019 - Dali IO-6 en IO-4 maken hun opwachting.

De DALI IO-6 is een exclusieve en comfortabele over-ear hoofdtelefoon met een schitterend geluid en noise-cancellation (ANC). Hij is van de grond af ontworpen door de Deense luidsprekerspecialisten van DALI en dus is het helemaal niet vreemd dat de drivers gemaakt zijn als de speakers van echte luidsprekers, maar dan kleiner. De DALI IO-4 is een hoofdtelefoon als de IO-6 maar dan zonder noise-cancellation (ANC). Beide zijn te beluisteren. 

 

dali io6.jpg
Oudere nieuwsberichten