Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Nieuws en acties

9-12-2021 - Lumin T2 streamer aan ons pakket toegevoegd !

De Lumin T2 streamer biedt de puristische luisteraar alles wat wenselijk is. De meest slimme app-bediening, veel aansluitmogelijkheden en natuurlijk een fenomenale klank. Dankzij een nieuw vervaardigd chassis, een moderne DAC chipset en een goed doordacht ontwerp dat rechtstreeks afstamt van het topmodel X1, is de Lumin T2 misschien wel de high end streamer met de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt. 

lumin_display.jpg

1-9-2021 - Moonriver Audio, laat u betoveren

Wij zijn enorm blij met ons nieuwe merk Moonriver Audio, opgericht door George Polychronidis, is gestationeerd in Malmo Zweden. Hier worden de Moonriver Audio producten ontworpen en met de hand gebouwd. Echt vakwerk.  George heeft een rijke achtergrond in het ontwerpen van industriële en gebruikersinterfaces alsmede technische hifi-engineering. Zijn doel: een eenvoudige en ergonomische gebruikersinterface gecombineerd met duurzame en betrouwbare materialen van hoge kwaliteit.

Klik hier :https://www.eringa.eu/2_audio/2_versterkers/306_moonriver-audio

Moonriver_404_Ref.jpg

29-5-2021 - Mooie aanbieding Ortofon

Voor de vinylliefhebber hebben we een aantal prachtige Ortofon 2M Silver Elementen kunnen bemachtigen die we voor een lagere prijs kunnen aanbieden namelijk van € 169,- voor € 89,-  (eventuele inbouw en afregelen is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden).

 

Ortofon2msilver.jpg

30-9-2020 - Anthem Inruilactie beëindigd

Genieten van de perfecte weergave van muziek en film wordt nu wel heel erg interessant. Want koopt u bij Eringa Geluid een nieuwe Anthem MRX 520,  en ruilt u uw oude receiver of versterker tegelijkertijd in, dan ontvangt u direct een inruilpremie tot wel € 500,-. Zo wordt uw nieuwe Anthem niet alleen stukken goedkoper, u hoeft ook uw oude apparatuur niet meer particulier te verkopen.

Zo werkt de Anthem A/V Inruilactie:

-Koop bij Eringa Geluid een nieuwe Anthem MRX 520 A/V-receiver.
-Het in te ruilen apparaat moet compleet en werkend zijn.
-Eringa Geluid verrekent de vaste inruilpremie direct met de aanschafprijs van uw nieuwe Anthem product.

paradigm anthem.jpg
Oudere nieuwsberichten