Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Nieuws en acties

24-9-2022 - Lumin T3 streamer aan ons pakket toegevoegd !

De nieuwe Lumin T3 streamer biedt de puristische luisteraar alles wat wenselijk is. De meest slimme app-bediening, veel aansluitmogelijkheden en natuurlijk een fenomenale klank. Dankzij een nieuw vervaardigd chassis, een moderne DAC chipset en een goed doordacht ontwerp dat rechtstreeks afstamt van het topmodel X1, is de Lumin T3 misschien wel de high end streamer met de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt. 

We hebben deze in de BOTW uitvoering in huis, inclusief de SBooster voedingsupgrade.

lumin_display.jpg

24-9-2022 - Cambridge Audio inruil promotie deals

Cambridge Audio tijdelijke inruil voordeel !

De Cambridge Audio CX serie-2 inruil aanbieding:

CXA81 - € 300 voordeel.

CXN v2 - € 350 voordeel.

CXC v2 - € 170 voordeel.

*CXA61 is uitgesloten van de promotie.

LET OP - Klanten kunnen elk audioproduct inruilen (van een draadloze luidspreker tot een CD-speler, Cambridge Audio-versterker of een product van een ander merk).

Alleen geldig in de winkel tot en met 30 November 2022

CA deal.jpg

23-9-2022 - Audes, eerst horen, dan geloven


Nieuwe aanpak schone stroom bij Eringa Geluid, de net conditioners van Audes.
In haar ruim 80-jarige bestaan is Audes, fabrikant van de allerbeste transformatoren en luidsprekers, onder leiding van Igor Tjurin uitgegroeid tot een super Hightech bedrijf. Dankzij hooggekwalificeerd technisch personeel en zeer hoogwaardige productiemiddelen is Audes (OEM) de productiebasis voor vele gerenommeerde Europese luidsprekermerken. Igor Tjurin, CEO van Audes, is al decennialang werkzaam in de High-End audio industrie, alle denkbare topklasse audioapparatuur werd door hem beluisterd en geanalyseerd met als doel muziekweergave op het allerhoogste niveau. 
De Power Conditioners van Audes zijn van absolute topklasse, enorme toename van dynamiek, meer detail, meer lucht om de instrumenten, voller en warmer zijn zo enkele superlatieven.
 

Audesinside.jpg

1-9-2021 - Moonriver Audio, laat u betoveren

Wij zijn enorm blij met ons nieuwe merk Moonriver Audio, opgericht door George Polychronidis, is gestationeerd in Malmo Zweden. Hier worden de Moonriver Audio producten ontworpen en met de hand gebouwd. Echt vakwerk.  George heeft een rijke achtergrond in het ontwerpen van industriële en gebruikersinterfaces alsmede technische hifi-engineering. Zijn doel: een eenvoudige en ergonomische gebruikersinterface gecombineerd met duurzame en betrouwbare materialen van hoge kwaliteit.

Klik hier :https://www.eringa.eu/2_audio/2_versterkers/306_moonriver-audio

Moonriver_404_Ref.jpg
Oudere nieuwsberichten