Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Nieuws

24-8-2019 - Nieuwe klasse streamer te beluisteren

Nu bij Eringa Geluid; De Lumin D2 Streamer!

De Lumin D2 is de meest betaalbare manier om alle bekroonde LUMIN-muzikaliteit in uw muzieksysteem te brengen. En dat met behoud van dezelfde streamingfunctionaliteit, een goede Wolfson DAC en een volledig gebalanceerd ontwerp van zijn beroemde broers en zussen, opent de Lumin D2 een wereld van hoge resolutie netwerk- en internetstreaming. De D2 is naar een hoger niveau te brengen door een externe voeding van Sbooster te gebruiken, en deze variant is dan ook bij ons te bewonderen

LUMIN-D2.jpg

10-8-2019 - Nu Silver en Gold lijn Monitor Audio in huis!

Monitor Audio is een Brits Hifi-merk dat al meer dan 40 jaar staat voor onovertroffen geluidskwaliteit. Het richt zich uitsluitend op hoogwaardige speakers voor zowel muziek als home-theater weergave. Monitor Audio zorgt ervoor dat elk model speaker voor beide geschikt is en dat de aanvullende midden- en surround luidsprekers naadloos passen bij de rest.

MonitorAudio_Gold_100.jpg

23-4-2019 - Anthem Inruilactie

Genieten van de perfecte weergave van muziek en film wordt nu wel heel erg interessant. Want koopt u bij Eringa Geluid een nieuwe Anthem MRX 520, 720of 1120 receiver of AVM 60 processor en ruilt u uw oude receiver of versterker tegelijkertijd in, dan ontvangt u direct een inruilpremie tot wel € 1.000,-. Zo wordt uw nieuwe Anthem niet alleen stukken goedkoper, u hoeft ook uw oude apparatuur niet meer particulier te verkopen.

Zo werkt de Anthem A/V Inruilactie:

-Koop bij Eringa Geluid een nieuwe Anthem A/V-receiver of A/V processor.
-Neem bij aanschaf uw oude versterker of (A/V) receiver mee of laat deze bij levering aan huis mee retour nemen.
-Het in te ruilen apparaat moet compleet en werkend zijn.
-Eringa Geluid verrekent de vaste inruilpremie direct met de aanschafprijs van uw nieuwe Anthem product.

Anthem-inruilactie-receivers.png

14-3-2019 - Dynaudio Evoke serie gelanceerd

De Dynaudio Evoke-serie, bestaande uit vijf passieve modellen, is een vanaf de basis volledig nieuw ontworpen en ontwikkelde serie, en biedt geavanceerde technologieën die rechtstreeks zijn overgenomen uit de Contour- en de eveneens nieuwe Confidence series, die een maandje geleden op het Benelux-toneel verschenen.

De Evoke serie bestaat uit twee compacte luidsprekers (Evoke 10, foto boven in wit, en Evoke 20), twee vloerstaande luidsprekers (Evoke 30 en Evoke 50, laatstgenoemde rechts afgebeeld in walnoot) en een speciale center-speaker (Evoke 25C), zodat met de serie ook een volledige thuisbioscoop samengesteld kan worden.

De Evoke werd ontwikkeld door de experts van Dynaudio Labs, de moderne R&D-faciliteit van Dynaudio in Skanderborg, Denemarken, waar het team onder meer kan bouwen op de indrukwekkende Jupiter meetfaciliteit. In de nieuwe serie treffen we daarom onder meer het debuut van de geheel nieuwe Cerotar-tweeter, een ontwerp gebaseerd op Dynaudio's Esotar Forty anniversary-tweeter en de machtige Esotar3 uit de nieuwe Confidence serie.

DynaudioEvoke.jpg
Oudere nieuwsberichten