Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

JVC DLA-NZ9 / RS4100

De JVC DLA-NZ9 is het ware meesterwerk binnen JVC's nieuwste serie 8K e-shift projectoren. De 8K e-shiftX techniek zorgt voor ongekend scherpe beelden en wordt aangedreven door drie native 4K "D-ILA" chips. Dankzij een vier wegs 8K shift kan deze beamer beelden in de 8K resolutie (7680x4320 pixels) weergeven. Daarnaast wordt alle content die je afspeelt opgeschaald, of je nu streamt of naar een 4K Blu-Ray kijkt. Geniet over het hele projectieoppervlak van scherpe beelden, want de NZ9 is voorzien van een hoge kwaliteits, glazen 100mm lens. Deze is een stuk groter dan bij de andere 8K e-shift projectoren uit deze serie. De NZ8 en de NZ7 van JVC beschikken namelijk over een kleinere 65mm lens. De D-ILA techniek zorgt ervoor dat jouw projectie enorm goede zwartwaarden behaald en met het enorm hoge contrast geniet je altijd van een levendig beeld. De heldere BLU-Escent laser diode heeft een lichtopbrengst van 3.000 ANSI Lumen waarmee je in verlichte ruimtes tot wel 2,30 meter breed kan projecteren. Toch behaal je het grootste kijkplezier en de beste beeldkwaliteit als je de ruimte verduistert. In een verduisterde ruimte kan je dankzij de laser tot wel 5 meter breed projecteren.

De JVC DLA-NZ9 is ontworpen om HDR content optimaal te kunnen weergeven. Hij biedt volledige ondersteuning voor HLG, HDR10 en HDR10+ en het brede kleurenspectrum overschrijdt het DCI-P3 kleurengamma wat betekent dat jij kan rekenen op de meest natuurgetrouwe kleur ervaring! De NZ9 is daarnaast ook nog eens uitgerust met speciale technieken voor het optimaliseren van het beeld bij HDR content. Zet de NZ9 in de Frame Adapt HDR modus en HDR10 content wordt dynamisch in kaart gebracht en geoptimaliseerd. Vanuit deze modus kan je tevens gebruik maken van de New Theater Optimizer functie die factoren als de projectie grootte analyseert en aan de hand daarvan de tone mapping aanpast om de HDR beelden te optimaliseren. Gebruik Auto Tone Mapping om de instellingen automatisch aan te passen voor een optimaal HDR beeld of laat de NZ9 door middel van HDR10+ mapping de metadata van de content uitlezen, analyseren en vervolgens de kleuren weergeven zoals de regisseur deze bedoeld heeft!

De JVC DLA-NZ9 is één van de eerste beamers ter wereld met een 8K60p/4K120p input. Wees klaar voor de toekomst van de Next Gen consoles en speel straks ook in 8K! JVC's Low Latency Mode zorgt er in ieder geval voor dat jij de nieuwste games volledig in 4K/HDR kan afspelen. Ervaar de soepelste beeldovergangen bij films, games, sport of series met JVC's Clear Motion Drive technologie. De JVC NZ9 is uitgerust met handige technieken die de installatie vergemakkelijken. Zo kan je gebruik maken van horizontale en verticale lens shift, de ruime 2.0x zoom, keystone en een pincussion functie. Dit zorgt ervoor dat jouw projectie zelfs in onhandige situaties perfect op het projectiescherm wordt afgestemd.

DLA-NZ9 front.png
DLA-NZ9 bovenaanzicht.png
DLA-NZ9 1.png
DLA-NZ9 2.png
DLA-NZ9 remote.png
DLA-Lens.jpg
DLA LCOS.jpg