Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

JVC DLA-NZ8 / RS3100

Native 4K systeem voor de scherpste weergave van je favoriete films
8K e-shiftX techniek voor razend scherp beeld (7680x4320)
LCoS/D-ILA beeldtechnologie: een fantastische kleurendiepte
2.500 ANSI Lumen via de BLU-Escent laser diode (20.000 uur kijkplezier)
65mm glazen lens voor optimale scherpte
Ondersteuning voor HDR10, HDR10+ & HLG
Low Latency Mode met 8K60p/4K120p input voor gaming!
Lens shift & 2.0x zoom voor een grote flexibiliteit
Clear Motion Drive zorg voor soepelere bewegende beelden

Waanzinnige kleuren en scherpte met deze 8K e-shiftX laser beamer.

De DLA-NZ8 is een van JVC's nieuwste 8K e-shift projectoren. Drie native 4K "D-ILA" chips drijven de speciale 8K e-shiftX technologie aan. Alle content wordt opgeschaald richting de ultiem scherpe 8K resolutie (7680 × 4320 pixels) via een vier richtings e-shift net als bij JVC's DLA-NZ9. Dit zorgt voor een nog scherper beeld dan bij de twee richtings e-shift van de NZ7. Dankzij de glazen 65mm lens blijft het gehele beeld van hoek tot hoek perfect scherp. De D-ILA panelen staan garant voor ontzettend sterke zwartwaarden die samen met het hoge contrast van de NZ8 zorgen voor een strak en levendig beeld. De JVC NZ8 is voorzien van een BLU-Escent laser diode met een lichtopbrengst van 2.500 ANSI Lumen. Dankzij de toepassing van Ultra-High Contrast Optics wordt de optische helderheid ook nog eens verbetert. Hierdoor projecteer je in verlichte ruimtes tot wel 2 meter breed, al raden wij wel aan om de ruimte te verduisteren voor een waanzinnige beeldervaring! In een donkere ruimte projecteer je tot 4,5 meter breed en creëer je die echte bioscoop ervaring.

Deze 8K projector is geoptimaliseerd voor het afspelen van HDR content en biedt dan ook volledige ondersteuning voor HLG, HDR10 en HDR10+. Geniet van het brede kleurenspectrum dat DCI-P3 overschrijdt en alle kleuren erg natuurgetrouw doet overkomen. De NZ8 is uitgerust met een aantal HDR technieken, waaronder Frame Adapt HDR. Deze techniek brengt HDR10 content dynamisch in kaart door deze te analyseren en vervolgens te optimaliseren. Vanuit de Frame Adapt HDR-modus heb je ook toegang tot de New Theater Optimizer functie. Via de analyse van onder andere de projectie grootte kan de HDR inhoud optimaal weergeven worden en wordt de tone mapping aangepast. Door de Auto Tone Mapping functie worden de instellingen automatisch aangepast voor een optimaal HDR beeld. Via de dynamische HDR10+ mapping wordt er metadata uitgelezen, geanalyseerd en kunnen de kleuren worden weergeven zoals de regisseur deze voor ogen had!

De JVC DLA-NZ8 behoort tot de eerste serie beamers ter wereld met 8K60p/4K120p input. Zo geniet je van de complete 4K ervaring tijdens het spelen van games op Next Gen consoles en ben jij al klaar voor de 8K games die geheid onderweg zijn! JVC's Low Latency Mode zorgt ervoor dat jij ook de nieuwste games in 4K/HDR kan afspelen. Bij zowel gameplay als films en series ervaar jij altijd een aangenaam en soepel beeld dankzij de toepassing van de Clear Motion Drive technologie. De JVC NZ8 is voorzien van een aantal functies die de installatie vergemakkelijken. Zo kan je gebruik maken van horizontale en verticale lens shift, de ruime 2.0x zoom, keystone en een pincussion functie. Dit zorgt ervoor dat jouw projectie zelfs in onhandige situaties perfect op het projectiescherm komt te staan.

DLA-NZ8.png
DLA-NZ8 2.png
DLA-NZ8 front.png
DLA-NZ8 rear.png
DLA-NZ8 bovenaanzicht.png
DLA-NZ8 remote.png
DLA-Lens.jpg
DLA LCOS.jpg