Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

JVC DLA-NZ7 / RS2100

De JVC DLA-NZ7 is onderdeel van JVC's nieuwste serie 8K e-shift projectoren en wordt aangedreven door drie native 4K "D-ILA" chips. Geniet van waanzinnig scherpe beelden, want dankzij JVC's gepatenteerde 8K e-shift technologie wordt het beeldmateriaal dat je invoert naar een hogere beeldkwaliteit opgeschaald. Bij de JVC NZ7 is er sprake van een twee richtings 8K e-shift. Je vindt momenteel alleen een scherper resultaat bij de 8K projectoren met vier richtings e-shift, de NZ8 en NZ9 van JVC. Jouw 4K content zal daarom weergeven worden in de 8K resolutie (7680 × 4320 pixels)! De NZ7 biedt net als andere high end JVC beamers een geweldig contrast en bijzonder goede zwartwaarden waardoor elke film nog levendiger wordt. De glazen 65mm lens zorgt ervoor dat het beeld van hoek tot hoek dezelfde hoge scherpte blijft houden. De 2.200 ANSI Lumen aan lichtopbrengst van de BLU-Escent laser diode zorgen ervoor dat je in verlichte ruimtes tot 1,70 meter breed kan projecteren. De NZ7 excelleert overigens wel echt wanneer je de ruimte verduistert. Dan zijn projecties tot 4 meter breed mogelijk!

De JVC NZ7 biedt ondersteuning voor HLG, HDR10 en HDR10+ waardoor jij een ultieme ervaring van kleuren tegemoet gaat. Deze high end home cinema projector is voorzien van de nieuwste HDR technieken, zoals Frame Adapt HDR, waarmee frame voor frame of scène voor scène de HDR10 content dynamisch in kaart gebracht wordt en kan worden aangepast voor een optimaal natuurgetrouw resultaat. Eenmaal in de Frame Adapt HDR-modus kan de NZ7 via zijn New Theater Optimizer functie HDR optimaal weergeven door analyses van factoren als de projectie grootte en het aanpassen van de tonemapping. Via de Auto Tone Mapping functie worden de instellingen automatisch aangepast voor een optimaal HDR beeld, maar je kan er ook voor kiezen om via de dynamische HDR10+ mapping de kleuren door een analyse van metadata af te laten stellen op de originele kleurweergave van de regisseur!

De JVC DLA-NZ7 is een van de eerste beamers ter wereld die beschikt over een razendsnelle 8K60p/4K120p input & Clear Motion Drive. Hierdoor is gamen in 4K met Next Gen consoles op een beamer op hoge snelheden mogelijk en ben jij tevens klaar om te gamen in 8K zodra die content beschikbaar is. Daarnaast is er met de low latency mode rekening gehouden met de nieuwe generatie game consoles die games in 4K/HDR kunnen afspelen en ervaar je de meest soepele beeldovergangen danzij JVC's Clear Motion Drive technologie. Horizontale en verticale lensshift, de ruime 2.0x zoom, keystone en een pincussion functie, waarbij de projectie zelfs in onhandige situaties perfect op het projectiescherm komt, bieden jou ruime installatie mogelijkheden

DLA-NZ7 1.png
DLA-NZ7.png
DLA-NZ7 2.png
DLA-NZ7 bovenaanzicht.png
DLA-NZ7 rear.png
DLA-NZ7 remote.png
DLA-Lens.jpg
DLA LCOS 1.png