Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Optoma GT1080 Darbee

Optoma GT1080DARBEE

Deze Full HD Ultra Short Throw beamer beschikt over de geprezen Darbee Visual Presence ™ gepatenteerde technologie van Optoma. Hiermee verbetert de Optoma projectietechnologie met nog meermeer diepte en realisme en duidelijker, scherper beeld door het inbedden van stereoscopische diepte-informatie van een op de menselijke visie gebaseerd model. De beeldverwerking van de GT1080DARBEE is instelbaar, waardoor u de flexibiliteit hebt om de visuele verbetering aan te passen aan uw specifieke smaak.

Short throw lens

Met een short throw lens, kunt u een indrukwekkend projecteren. Hiermee moet u de projector dichter bij de muur plaatsen, waardoor de schaduwen kleiner worden zodat u met gemak kunt presenteren; perfect voor interactieve toepassingen.

Full HD

De Optoma GT1080DARBEE kunt u Full HD projecteren. Uw presentaties en films zullen haarscherp geprojecteerd worden. Met de ingebouwde Keystone en 4-hoeken corrector, wordt uw beeld altijd perfect geprojecteerd.

Full 3D

De Optoma GT1080DARBEE kan echte 3D-content weergeven vanuit vrijwel elke 3D-bron, met inbegrip van 3D Blu-ray-spelers, 3D-uitzendingen en de nieuwste generatie spelcomputers.

Dynamic Black Technologie

Deze functie geeft meer diepte aan uw beeld door de lampuitvoer soepel aan te passen, op basis van de helderheidsinformatie van elk frame om zodoende een verbluffende hoge contrastverhouding te creëren. Heldere scènes zien er scherp en duidelijk uit, terwijl donkere scènes gedetailleerd blijven met diepe zwarttinten en uitzonderlijk licht- en schaduwdetail.

Spelmodus

In de gamemodus wordt uw projector geoptimaliseerd voor nog snellere respons van het beeld, maximaal contrast en levendige kleuren om elk detail vast te leggen - zodat u zich kunt concentreren op het winnen van uw spel.

Eco +

Eco + technologie brengt een hoog contrast, een verbeterde levensduur van de lamp en energiebesparende functies die gemakkelijk te gebruiken is terwijl het ook nog stroomverbruik verminderd.

Waanzinnige kleuren

Geef presentaties, trainingen, of geef les met oogverblindende kleuren. Optoma projectoren geven levensechte kleuren weer, die elke vorm van content in iedere toepassing nog mooier maken. Van accurate sRGB kleuren voor real live beelden tot spetterende presentaties. Optoma heeft een display-instelling voor iedere toepassing.

Snel inschakelen

Met deze functie kan de projector onmiddellijk weer worden ingeschakeld als deze per ongeluk is uitgeschakeld.

Automatische uitschakeling

Er kunnen zich gevallen voordoen waarin de projector wordt gebruikt als deze niet in gebruik is. Om energie te besparen, schakelt de functie "Auto Power Off" de projector automatisch uit na een ingestelde tijdsperiode als deze niet wordt gebruikt.

Direct uitschakelen

U kunt uw projector onmiddellijk uitschakelen of rechtstreeks op het lichtnet. Als u de projector onmiddellijk opnieuw moet inschakelen, duurt het ongeveer 90 seconden voordat de projector is opgestart.

 Full HD beamer met 3000 ANSI lumen.
 Scherp en helder beeld, ook bij veel daglicht.
 Dynamic Black Technology.
 Darbee beamers van Optoma zijn het beste geschikt voor gaming. 
 Auto Power Off voor energiebesparing.

optoma-optoma-gt1080darbee.jpg
optoma-optoma-gt1080darbee.rear.jpg