Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Rotel CD11

Laat muziek weer tot leven komen met de Rotel CD11 cd-speler. Deze strak ontworpen zilverkleurige Rotel cd-speler is voorzien van een puristisch ontwerp en wordt geleverd met afstandsbediening.

Rotel CD11 cd-speler: alles voor goed geluid

De Rotel CD11 cd-speler is ontworpen volgens Rotels traditie om goed geluid bij de muziekliefhebber thuis te kunnen reproduceren. De CD11 is voorzien van een zorgvuldig ontworpen voeding en gebalanceerd opgebouwde digitale en analoge circuits. Hierdoor levert de Rotel CD11 prima en vooral betrouwbare prestaties, terwijl het ontwerp en de gebruikte materialen zorgen voor jarenlang plezier. Intern is de Rotel CD11 cd-speler voorzien van een fraaie Texas Instruments DAC (d/a-converter) met een 24-bit/192kHz signaalverwerking.

Naast een analoge uitgang is deze Rotel cd-speler tevens voorzien van een digitale coaxiale uitgang, voor het aansluiten van het loopwerk op een externe DAC. Een afstandsbediening wordt meegeleverd, maar dankzij de trigger-aansluiting en de RS-232 poort kan de CD11 eenvoudig in een centraal aangestuurd systeem worden opgenomen.

Rotel cd11 zilver.jpg
Rotel-CD11 black.jpg
Rotel cd11 rear.jpg