Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Quad


Een QUAD stond altijd al garant voor immens luisterplezier. De Elite-serie legt de lat nog hoger. Vakmanschap bij ontwerp en toepassing van nieuwe technologie, naast gevoel voor aspecten die tellen voor de muziekliefhebber bepalen de denkrichting van de fabrikant. Daarom wilde QUAD een geïntegreerde set componenten waarbij de gebruiker geniet van een klantvriendelijk control systeem. Dat werd QUAD Elite.

Van voor tot achter uitgerust met hoogwaardige componenten - van bijna over-gespecificeerde trafo’s tot de meest moderne software, ze zijn in Elite allerwegen aanwezig.
De reputatie van QUAD berust echter op meer dan alleen maar vernieuwend en degelijk ontwerpen voor muziekliefhebbers. QUAD’s voldoen natuurlijk aan forse specificaties en spreken dankzij hun gebruiksvriendelijkheid overal ter wereld kritische consumenten aan. Het strakke design van de Elite serie dient dan ook slechts als elegante vatting voor het beste dat de huidige techniek kan brengen. Een QUAD Elite maakt het u mogelijk om met de muziek mee te gaan. De QUAD Elite serie is ontworpen voor veeleisende muziekliefhebbers, als een compleet systeem dat gebruiksvriendelijkheid koppelt aan hoogwaardige elektronica. Niet voor niets bedacht QUAD ooit als leidraad: 'the closest approach to the original sound'. Dat geldt nog steeds... 

Aanschaf van een QUAD geeft menigeen langdurig luistergenot. Want niet alleen is het fijn om te ervaren dat elke QUAD een getrouwe vertaler van alle muziek is, het is minstens zo belangrijk dat een QUAD niet snel veroudert.