Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Lyngdorf CD-2

Ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Denemarken, biedt de CD-2 ongeëvenaarde prestaties, die verwacht worden van een Lyngdorf Audio product. Dankzij de ervaring die werd opgedaan met de verschillende bekroonde Lyngdorf Audio digitale versterkers en CD-spelers, behoort deze tot één van de best klinkende pure CD-spelers op de markt.

De CD-2 is gebouwd alsof het een zware versterker is. Een dikke trillingsvrij aluminium chassis met vibratie gedempt deksel geeft het een tankachtige constructie. Het toestel is uitgerust met Intersample Clipping Correction (ICC), die verknipte stalen herstelt naar hun oorspronkelijke vorm. Geluidsarme technieken worden toegepast om de digitale uitgang te upsampelen en de D/A converter sectie is gelijk aan die van de legendarische Millennium MK IV versterker en wordt gebruikt om een hoge kwaliteit, ongebalanceerde en gebalanceerde eindtrap te voorzien.

De in huis ontworpen stroomvoorziening is zeer goed geregeld, gefilterd en ontkoppeld om een laag geluidsniveau en een lage impedantie toevoer aan de digitale en analoge circuits te bieden. Met individuele bevoorradingen van vier onafhankelijke secundaire wikkelingen van de transformator worden de analoge en digitale voorzieningen gescheiden gehouden om digitale ruis te minimaliseren in het analoge circuit.

1_710.jpg
5_710.jpg
2_710.jpg
3_710.jpg
4_710.jpg