Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Arcam CDS-50

De Arcam CDS50 streaming cd/ sacd-speler biedt u een verfijnde weergave, hoogwaardige componenten en een veelzijdige toepassing. Deze Arcam cd-speler met streamingfunctie is de perfecte aanvulling op de versterkers uit de Arcam HDA Serie, maar speelt ook zeker zo muzikaal in combinatie met andere merken en componenten.

De Arcam CDS50 streaming cd/ sacd-speler biedt de muziekliefhebber die zowel muziek streamt als cd's of sacd's wil afspelen een uiterst muzikale en veelzijdige oplossing. Deze Arcam cd-speler is voorzien van een degelijk loopwerk, een hoogwaardige 32-bit DAC en diverse aansluitmogelijkheden. Stream muziek of internetradio vanaf onder andere Tidal, Deezer of Qobuz en bedien de streaming functies van de Arcam CDS50 met de gratis iOS MusicLife App. Uw muziek is digitaal opgeslagen in uw netwerk of op een externe harde schijf? Geen probleem voor deze Arcam multispeler.

Maar daar houdt het niet op. de Arcam CDS50 streaming cd/ sacd-speler is namelijk ook als DAC inzetbaar, dankzij een optische en een coaxiale digitale ingang. Handig voor het verbeteren van het geluid van bijvoorbeeld een tv, set top box of misschien nog wel een minidiscspeler die u nog gebruikt. Wie nóg luxer wil, gebruikt deze Arcam speler/ streamer als loopwerk en digitale bron en sluit een externe DAC aan, want de CDS50 bezit natuurlijk ook twee digitale uitgangen. 

De Arcam CDS50 cd-/ sacd-speler is zoals gezegd degelijk opgebouwd met luxe componenten., zoals een stil loopwerk en een degelijke voeding. Naast een analoge uitgang is er ook een gebalanceerde uitgang aanwezig, wat gezien de prijsklasse van deze multispeler/ streamer uniek genoemd mag worden. 

arcam-cds50.jpg
Arcam cds50.png