Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Advance Paris

Advance Acoustic brengt onder de naam Advance Paris al een tijdje fraai vormgegeven hifi-componenten uit met elk hun eigen charme en specifieke mogelijkheden. 

Frans stokbrood 

Of dit de beste combinatie is valt te betwijfelen, maar geheel onlogisch is ze niet. Het Franse Advance Paris heeft zich bij de ontwikkeling van haar producten ten doel gesteld topklasse audioapparatuur te ontwikkelen die bereikbaar is voor iedereen. 
Dat is een loffelijk streven maar in onmogelijk wanneer de producten in Europa geproduceerd moeten worden. Advance Paris heeft er daarom voor gekozen zelf de producten te ontwerpen en te laten produceren in China.

In tegenstelling tot China heeft Frankrijk een bloemrijke hificultuur. De Franse ingenieurs die de producten van Advance Paris ontwerpen, zijn daardoor gevormd en kunnen hun kennis op hoog niveau inzetten. Ze hebben verstand van muziekweergave, van elektronische schakelingen en mechanische constructies. En hoe ze die met elkaar samen kunnen brengen in een reeks hoogwaardige producten die natuurzuivere muziekweergave als enige doel hebben.

Het resultaat is een prachtige lijn van welhaast compromisloze audioapparatuur die in de winkel staat voor bijzonder interessante prijzen. In niets onderdoend voor de bekende topklasse audio merken en daarom even begeerlijk als bereikbaar.

ProductTypeBrands-20-1-advance-acoustic-x-cd5.jpeg