Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Anthem

Al meer dan 2 decennia ontwikkelt en produceert Anthem onderscheidende en prijswinnende high-end audio/video apparatuur voor muziekweergave en home theater. Haar apparatuur wordt op alle gebieden van muziekweergave toegepast en wereldwijd verkocht onder de merknamen Anthem en Anthem Statement - het beste op het gebied van high-end audio/video weergave.

Anthems producten geven je iedere keer het gevoel ‘erbij’ te zijn als je naar je favoriete muziek luistert of de sensatie beleeft van je surround-sound home theater. 
Anthems reputatie in analoge en digitale ontwerpen wordt geroemd en haar producten ontvangen met grote regelmaat industrieonderscheidingen en worden geprezen in de meest vooraanstaande tijdschriften. Wereldwijd wordt Anthem gezien als de keuze van kenners op het gebied van muziekweergave en home entertainment.

Anthem streeft ernaar high-end producten te ontwikkelen zonder een high-end prijskaartje. Haar succes wordt geïllustreerd door een onophoudelijke reeks van onderscheidende producten die op het gebied van prestatie nieuwe referenties neerzet ongeacht de prijs. Het verschil dat Anthem maakt is echt hoorbaar in ieder product dat door haar wordt gemaakt.

Zo ook in haar lijn van betaalbare AV-receivers welke in termen van geluidskwaliteit een nieuwe maatstaf  in hun prijsklasse neerzetten. Niet in de laatste plaats door het in eigen huis ontwikkelde kalibratiesysteem ARC (Anthem Room Correction), dat internationaal al vele loftuitingen ten deel is gevallen. 

http://www.lookenlisten.nl/anthem.html