Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

NAD Masters M33

De NAD M33 is de ultieme high-end stereoversterker met heel veel draadloze features. Hij stuurt moeiteloos zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan. Je hebt dus geen stapels met apparaten, dikke kabelbundels en verschillende afstandsbedieningen meer nodig. Met de M33 en een paar goede hifi-luidsprekers krijg je een uitgebreid en gebruiksvriendelijk high-end muzieksysteem en een indrukwekkende tweekanaals home-cinema met alles wat je maar nodig hebt.

De NAD M33 is de eerste geïntegreerde versterker ter wereld die gebruikmaakt van de analoge Purifi Eigentakt klasse D-technologie. Deze revolutionaire technologie zorgt voor de ongekende geluidskwaliteit van de M33. Je hebt serieus nog nooit een versterker gehoord met zo veel vermogen en een zo geraffineerd geluid tegelijkertijd – en zeker niet voor deze prijs. De M33 handelt ingewikkelde passages probleemloos af en stuurt zelfs de meest veeleisende luidsprekers aan tot een volume dat je maar zelden ziet bij een geïntegreerde versterker.

In combinatie met Bluesound-streaming, Dirac-ruimtecorrectie en eindeloos veel input-mogelijkheden is de M33 nu al klaar voor de Hall of Fame. Dat blijkt ook uit het feit dat deze versterker de prestigieuze EISA Award heeft gewonnen als ‘Best Product 2020-2021’ in de categorie Smart Amplifier.

Onderaan deze productbeschrijving kun je meer lezen over de Purifi Eigentakt-technologie. En als je meer geïnteresseerd bent in muziek dan in technologie kun je genoegen nemen met het feit dat vervorming en problemen met ‘moeilijke’ luidsprekers nu verleden tijd zijn. De M33 en Purifi hebben dat voor je opgelost.

De M33 heeft dezelfde stijlvolle behuizing van massief aluminium als de andere producten uit de Masters Series. Het mooie 7”-touchpanel is in één woord geweldig en heel handig, of je nu de M33 direct op het apparaat zelf bedient of via Bluesound luistert naar de muziek van een streamingservice of internetradio. Het paneel geeft dan namelijk de album-art, informatie over het nummer, de artiest enz. weer.

Je kunt het scherm ook instellen om VU-meters weer te geven, als balk of met een naald, en dat zelfs per individuele input. En door over het touchscherm te vegen, kun je een andere input selecteren – best wel cool, vinden wij!

Op de voorkant zit een exclusieve koptelefoonuitgang die wordt aangestuurd door een discreet opgebouwde koptelefoonversterker die zowel planar- als studiokoptelefoons met hoge impedantie aanstuurt met echte hifi-kwaliteit. En als je de M33 wilt combineren met je draadloze Bluetooth-koptelefoon kan dat ook heel goed, dankzij de geïntegreerde tweerichtings-Bluetooth.

NAD_Masters_M33_FrontFacing.jpg
NAD_Masters_M33_sfeer.jpg
NAD_Masters_M33_RearPanel.jpg
NAD_Masters_M33_Inside.jpg
NAD-C399 interior.jpg