Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Sonos

Muziek in je huis
Wanneer we het hebben over muziek afspelen, hebben wat ons betreft alle kamers gelijke rechten. Daarom kan je ZonePlayers in elke kamer zetten waar je muziek wil. Je kan de ZonePlayer direct op speakers aansluiten of op je thuisbioscoop of stereo-installatie. Met Sonos is er geen kamer buiten bereik en kan je muziek toevoegen aan zoveel kamers als je wil: de slaapkamer, de tuin, zelfs de badkamer.

Muziek in je handen
Met Sonos regel je al je muziek in alle kamers vanaf de meest voor de hand liggende plek: je handen. Maak een afspeellijst om bij te koken. Blader door je hele verzameling of gebruik de zoekfunctie om favorieten te vinden. Stem af op een radiozender aan de andere kant van de wereld. Deel de Controller met vrienden. Maar pas op: als ze de Controller eenmaal in handen hebben, willen ze die waarschijnlijk niet meer afgeven.

Subliem draadloos netwerk
Als je een muzieksysteem ontwerpt dat muziek afspeelt in het hele huis, moet je op de eerste plaats een draadloos netwerk hebben dat in het hele huis werkt. Dat is de reden waarom Sonos een draadloos, zelforganiserend netwerk, SonosNet genaamd, heeft gemaakt om het bereik en de prestaties te leveren die nodig zijn voor een multi-room muzieksysteem. Wanneer je muziek draadloos wil streamen, doet het ertoe wat voor netwerk je gebruikt. Wanneer een netwerk overbelast raakt of constant bijna aan de limieten zit, hoor je echo's en vertragingen van kamer tot kamer en kan de internetsnelheid een probleem worden. Niet met Sonos.

Sonos heeft gekozen voor een zelforganiserend netwerk omdat een traditioneel netwerk met een centrale hub die al het verkeer verzorgt, niet de dekking in het hele huis levert die wij zochten. En belangrijker nog: bij netwerken met toegangspunten werden we geconfronteerd met prestatieproblemen. Met SonosNet is dat allemaal anders. SonosNet levert het grote bereik en de superieure prestaties die je nodig hebt om in elke kamer van muziek te kunnen genieten, zonder dat er overal kabels nodig zijn.

Een multi-room systeem dat stabiel, flexibel en leuk is

De reden dat Sonos zo perfect in het hele huis werkt, is dat we het volledige muzieksysteem geheel ontworpen hebben met multi-room muziek als uitgangspunt. Van de flexibiliteit van onze ZonePlayers tot de alomtegenwoordigheid van onze draagbare Controller en Desktop Controllers, er is geen ander bedrijf dat multi-room muziek begrijpt als Sonos. Met ons systeem kan je dezelfde song perfect gesynchroniseerd afspelen in verschillende kamers. Of je kan verschillende songs afspelen in verschillende kamers, zodat iedereen in huis naar zijn favoriete muziek kan luisteren.

Bij het ontwerpen van de Controller voor het systeem was multi-room ons mantra en gebruiksgemak ons doel. Met Sonos hebben muziekliefhebbers de vrijheid om elke Controller te gebruiken om overal in hun huis de muziek te regelen, inclusief het volume in elke kamer. En het gebruik van de Controller, van het zoeken naar je favoriete songs tot het opstellen van de perfecte afspeellijst, is leuk… want zo hoort muziek te zijn.

Muziek vanaf elke denkbare bron

Sonos speelt bijna alles af. Van je persoonlijke verzameling muziekbestanden op je computer tot internetradio (meer dan 15000 radiostations) en populaire online muziekservices met een oneindige hoeveelheid songs en stations.

Installeren is snel en eenvoudig

Bij het installeren van het Sonos-systeem hebben we ons een oud motto voor ogen gehouden: hoe eenvoudiger, hoe beter. Je hoeft geen technisch genie of expert op het gebied van draadloze technologie te zijn. Je hoeft geen gaten in muren te boren of iemand in te huren om je huis opnieuw te bekabelen. En je hoeft niet te weten wat hexadecimale sleutels en SSID's zijn. Het enige wat je nodig hebt, is een breedbandverbinding met het internet, een router en twee vingers om de knoppen op de voorkant van elke ZonePlayer in te drukken. Wanneer je het systeem uit wil breiden, voeg je gewoon meer ZonePlayers en Controllers toe en houd je je vingers in de aanslag.

 

Vanaf heden zijn wij bij Eringa Facilitair een Sonos Servicecentrum en helpen we u bij het installeren en opzetten van uw Sonos systeem.

Products-1019-1-Sonosampfront.jpeg
Amp