Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Dynaudio

De nieuwe Xeo 30 neemt de vloer over - een nieuw uiterlijk, nieuwe technologie, een nieuwe tuning en een nieuw niveau van draadloze hifi- prestaties.

 

Alszijnde vloerstaande luidsprekers, zijn ze een compact paar - maar laat ze los en je voelt dat je wenkbrauwen hemelwaarts schieten. (Maak je geen zorgen, het is een natuurlijke reactie, het gebeurt ons de hele tijd wanneer we onze luisterruimtes bezoeken.) De Xeo 30 vervangt de oudere Xeo 6. Maar onze ontwerpers wilden niet alleen maar van de grond af beginnen. Zij - en jij - houden van die moderne klassiekers, daarom hebben ze de look verzacht en verfijnd in plaats van hem een complete revisie te geven. Vierkant is uit, afgerond is in; de metalen delen van de driver zijn zwart en gestroomlijnd; de infraroodbesturingsmodule is moeiteloos geïntegreerd onder de woofers ...

 

Xeo 30: verbeterde DSP en nieuwe afstemming

Til het slimme nieuwe zwarte rooster op en je vindt een 28 mm Esotec soft-dome tweeter en twee 14 cm Esotec MSP-woofers. Ze gebruiken allemaal dezelfde technologie die onze luidsprekers zo beroemd heeft gemaakt sinds we in 1977 zijn begonnen: lichtgewicht aluminium spreekspoelen, innovatieve magneetsystemen, gepatenteerde diafragma materialen en meer. En de prestaties van elke driver zijn volledig up-to-date met zijn eigen individueel afgestelde, geoptimaliseerde 65W-versterker. Onder de motorkap werken geavanceerde DSP (digitale signaalverwerking) om ervoor te zorgen dat die versterkers optimaal presteren. Onze technici keken naar onze professionele studioluidsprekers - de LYD 5s, specifiek om de kenmerken van de technologie aan te scherpen. En dat betekent dat ze een lijn hebben kunnen trekken rechtstreeks van de artiest, via de opnamestudio, naar je woonkamer. Je hoort alleen wat de artiest wilde dat je hoorde toen ze hun tracks neerlegden. De bijgewerkte firmware van de nieuwe Xeo 30 verbetert de compressor- en limiterprestaties voor verbeterde dynamiek, samen met een vereenvoudigde 2,5-voudige crossover. Het heeft ook de overlap tussen de frequentieregio's van de tweeter en de woofers verbreed voor een ongelooflijke integratie van boven naar beneden, en verbeterde bas- en off-axis prestaties (dus nu kunnen zelfs mensen naar de zijkanten net zo genieten van de muziek als de mensen op de bank). We hebben een vergelijkbare aanpak gebruikt voor het nieuwe Focus XD-assortiment. Het vereenvoudigen van de crossover geeft de DSP-motor ook een kans om meer op luidsprekerpositiecompensatie toe te zien voor verbeteringen in vrijstaande, tegen de muur en in de hoek geplaatste plaatsingen. Het baspoortontwerp verbetert ook de prestaties van lage frequenties, voor nog meer gewicht en punch.

 

Xeo 30: directe ingangen

De hoofdluidspreker van de Xeo 30 heeft nu directe ingangen. Er is 24-bit / 96kHz-compatibele Toslink digitale optische voor hi-res bronnen, evenals stereo RCA phono en 3,5 mm mini-aansluitingangen voor talloze andere bronnen. En u kunt natuurlijk draadloos 24/7 hi-res streamen vanuit de optionele Dynaudio Connect-box, waardoor u nog meer invoeropties krijgt. Wilt u volledig draadloos gaan vanaf uw smartphone of een ander Bluetooth-apparaat? Er is een ingebouwde hoogwaardige aptX Bluetooth aan boord voor maximaal gebruiksgemak. We zouden zeggen dat het net zo eenvoudig is als 'plug-and-play', maar ... nou ... geen pluggen. De twee luidsprekers (die beide kunnen worden ingesteld op het linker- of rechterkanaal, afhankelijk van hoe u ze wilt instellen) communiceren met elkaar met een vol vet 24-bit / 96kHz-signaal, zodat u zeker weet dat u luister naar de kleinste details in je muziek zonder te piekeren over welke kabels en interconnects je moet kopen. En omdat we weten dat u niet het gedoe wilt hebben om tijdens een geweldige luistersessie uit uw stoel te moeten stappen, hebben we zelfs de afstandsbediening bijgewerkt. Nu beheert het zowel de directe ingangen als de Dynaudio Connect-box en werkt zelfs over een grotere afstand.

ProductTypeBrands-267-1-xeo30blackhalfprofile.png