Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Moonriver Audio 404

De Moonriver Audio Model 404 is een van de twee geïntegreerde versterkers van het merk Moonriver. De Moonriver Model 404 is het resultaat van een driejarig onderzoek, met als doel ongelooflijke prestaties te leveren, ongeacht de prijsklasse.

De 404 kenmerkt zich door een fantastische muzikaliteit die elk detail in de muziek laten horen. Als wij de het geluid moeten omschrijven dan klinkt de MoonRiver Audio 404 als een buizenversterker, maar dan met een ongelooflijk krachtig geluid wat je niet verwacht uit een versterker met "maar" 50 Watt per kanaal aan 8 ohm. Wat tevens opvalt is het enorme transparante en open geluid. De snelheid van transistor versterker en zonder het ongemak van een buizenversterker. Het maakt niet uit welke muziek u speelt. De 404 zorgt voor betovering bij elke muziek. 

De 404 is opgebouwd met een groot voedingsgedeelte. De versterker bevat niet minder dan 5 afzonderlijke voedingen, elk met overbelastingsbeveiliging. De eindversterker werkt specifiek op een dubbele monoconfiguratie te beginnen met afzonderlijke wikkelingen op de ringkerntransformator.
De input-/signaalschakelaars worden geïmplementeerd via relais. De volumeregeling wordt gedaan door de legendarische blauwe ALPS-pot.
Een softstartcircuit op basis van een 30A-relais zorgt ervoor dat zelfs de aan/uit knop decennialang nagenoeg zonder last of slijtage werkt.
De componenten zijn zorgvuldig geselecteerd op zowel geschiktheid als betrouwbaarheid. Elk gebruikt element moet een bewezen stabiliteit en blijvende betere prestaties hebben voordat het in de versterker wordt toegepast.


De MoonRiver Audio Model 404 is standaard voorzien van 4 analoge RCA ingangen en 1 tape loop. De Moonriver is uit te bouwen met modules. Door de modulaire opbouw is het mogelijk om uw draaitafel aan te sluiten met MM of MC element. U heeft tevens de mogelijkheid om de versterker uit te breiden met een USB module (AKM 4490 DAC). De USB module ondersteunt een maximale resolutie tot 384khz.
 

Voor alle informatie over Moonriver Audio; https://moonriveraudio.com

404.2.jpg
404.3.jpg
Moonriver_404_Back_White.jpg