Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Bach

Over de Bach Experience

Bach Luidsprekers is al elf jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van betaalbare compacte kwaliteitsluidsprekers met een afwijkende vormgeving.

Vanwege de vernieuwende ideeën op het gebied van kastconstructies en materialen werd het bedrijf in 2001 onderscheiden met de Haarlemmerolie-innovatieprijs.

Om tot het perfecte geluid te komen, gebruikt Bach Luidsprekers alleen de beste materialen. Wat de HE -lijn betreft,zijn dat onder andere vacuümgebakken spoelen, condensatoren van tinfolie, verzilverde kabels en als dempingsmateriaal longhair-schapenwol. De kasten zijn inwendig voorzien van een door Bach ontwikkelde SWE-tube (Standing Wave Eliminator), een met wol gevulde vertikaal gemonteerde buis, die achterwaardse reflecties elimineert.

Daarnaast heeft iedereen de mogelijkheid om het uiterlijk van zijn/haar luidsprekers geheel naar wens aan te passen. Voor de Bach Experience modellen is het speakerdoek in lichtgrijs, donkergrijs of zwart leverbaar (en tegen een meerprijs Alcantara).

Bij Bach Experience HE modellen kan worden gekozen uit 73 kleuren Alcantara.

Voor aanvullende informatie is de site van Bach te vinden via onderstaande link:

http://www.bachluidsprekers.nl/

En voor de prijslijst:

http://www.bachluidsprekers.nl/images/prijslijst-aug-2015.pdf