Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Bowers & Wilkins 704s2 als nieuw!

De 704 S2 is het slanke vloerstaande model uit de nieuwe 700 serie: dankzij zijn smalle profiel past deze luidspreker comfortabel in de meeste woonkamers. De 704 S2 levert een bijzonder helder, gedetailleerd realistisch geluid.

De kast is slechts 165 mm breed, waardoor de 704 S2 ook optisch weinig plaats inneemt. De onzichtbare bevestigingen, de beschermende aluminium tweetergrille en de magnetisch bevestigde stoffen grille geven de 704 een stijlvol en modern uiterlijk, dat subtiel integreert in de omgeving.

In de 704 S2 is de tweeter in de kast gebouwd, samen met de middentoon en basweergevers. In de 704 S2 zijn dubbele woofers toegepast. De B&W 704S2 maakt gebruik van de koolstof dome tweeter en de Continuum midden/laag unit die steeds ontkoppeld is van de baffle.

Technologie van de B&W 700 serie:

Alle 700 Serie modellen maken voor de middentonen en in de kleinere modellen ook voor de lage tonen gebruik van de Continuum woofer, met een conus van geweven en gecoat materiaal, in tegenstelling tot de gele Kevlar conus een zilveren kleur heeft en in de woonkamer minder opvallend aanwezig is. Deze weergevers zijn ontkoppeld van de voorpanelen (baffle) door ze te verend te bevestigen aan het achterpaneel van de behuizing. Het aluminium chassis voor de magneet is stijver dan het zinken chassis van de CM serie en zorgt samen met de ontkoppeling voor een schonere weergave met meer controle. De gebruikte woofers bezitten een Aerofoil Profile conus, met een variabele dikte zoals die ook in de 800 Serie te vinden is. De conus is het dikste op plaatsen waar de meeste krachten optreden, dunner waar reductie van gewicht een rol van betekenis speelt. De laagweergave wordt in alle gevallen ondersteund met een Flowport, de basreflex oplossing van B&W die poortruis voorkomt en de luchtbewegingen reguleert.

Demomodel

Prijs: € 2.750,00

1-3-704-s2-rosenut-700-series2-speaker.jpg
Products-771-3-700-s2series-diamond-speakers-continuum-cone1.jpeg
Products-771-4-702-s2-700-series-2-technology-decoupled-midrange-updated.jpeg