Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Bowers & Wilkins 702s2

Het topmodel van de 700 serie is de 702S2. Dit is de opvolger van de Bowers & Wilkins CM10S2. De 702S2 maakt gebruik van een uit één blok gefreesde behuizing voor de tweeter, afgekeken van de 800 Diamond serie. De tweeterbehuizing is bestand tegen resonanties en trillingen van buitenaf. De tweeter die in de kast of in de massieve behuizing te vinden is heeft een conus gemaakt van carbon, dat een veel hogere frequentie aankan dan de eerder gebruikelijke aluminium-dome.

Alle 700 Serie modellen maken gebruik van de Continuum woofer voor de middentonen en in de kleinere modellen ook voor de lage tonen. Deze weergevers zijn ontkoppeld van de voorpanelen (baffle) en bevinden zich aan het achterpaneel van de behuizing. Het aluminium chassis voor de magneet is stijver dan het zinken chassis van de CM serie en zorgt samen met de ontkoppeling voor een schonere weergave met meer controle.

De woofers bezitten een Aerofoil Profile conus met een variabele dikte zoals die ook in de 800 Serie te vinden is. De conus is het dikst op plaatsen waar de meeste krachten optreden, dunner waar reductie van gewicht een rol van betekenis speelt. De laagweergave wordt in alle gevallen ondersteund met een Flowport. Dit is de basreflex oplossing van B&W die poortruis voorkomt en de luchtbewegingen reguleert.

De 702S2 meet 108,7 x 36,6 x 41,4 cm indien geplaatst op zijn voetstuk en weegt 29,5 kilo. Afwerkingen zijn Rosenut, hoogglans zwart of satijn wit. De meegeleverde fronten zijn zwart, behalve op de satijn witte modellen waar ze zilvergrijs zijn.

Met de 702 S2 luidspreker geniet u van de volgende innovaties:

*Massieve tweeter: ongevoelig voor resonanties.
*Carbon Dome™ tweeter: verlegt de break-up-grens naar 47kHz.
*Continuum™ conus: voor open neutrale middentonen.
*Ontkoppelde drivers voor het midden: vermindert de kastkleuring.
*Conus met Aerofoil™ profiel voor het laag: voor diepe en dynamische lage tonen.

1-5-702-s2-black-700-series2-speaker.jpg
1-5-702-s2-white-700-series2-speaker.jpg
1-1-702-s2-rosenut-700-series2-speaker.jpg