Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Dynaudio

Meer dan 30 jaar geleden starten een groep van engineers in een klein dorp (Skanderborg) in Denemarken met het ontwerpen van luidsprekers. De groep engineers hadden een gemeenschappelijke passie voor muziek, en kwamen tot de conclusie dat de beste luidspreker op dat moment niet zonder kleuring speelden. Vervorming, timing, faseverschillen, zwakke power handling en slecht impulsgedrag waren goed hoorbaar, en zelf goed meetbaar! Daarom richten ze een firma op om  luidsprekers te ontwerpen die deze problemen niet meer hebben: Dynaudio.

Muziekliefhebbers thuis, maar ook in duizenden studio's wereldwijd vertrouwen op het high-end geluid van Dynaudio luidsprekers. De luidspreker systemen worden ook in Volkswagen, Volvo en Bugatti gebruikt.

Dynaudio is een voorloper op het gebied van draadloze luidsprekers. Daarom brachten zij al de XEO uit. Je hebt niets meer nodig dan een paar luidsprekers. Dus geen versterkers of streamers (door het gebruik van een Connect kan je streamen vanuit je telefoon of tablet) meer, enkel luidsprekers! Gemakkelijker en onopvallender in de huiskamer kan niet. Voorwaarde hiervoor is wel dat er een zeer goed netwerk in huis aanwezig is.

De luidsprekers van Dynaudio hebben een elegante uitstraling en worden met de hand vervaardigd. De gebruikte unit's behoren tot de beste ter wereld. Uniek is dat er voor elke luidspreker een geheel eigen unit wordt gemaakt op specificatie.