Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Waterfall

Waterfall, perfecte luidsprekeroplossingen in Audio en in Home Cinema.
Het bijzonder originele gebruik van Glas voor onze luidsprekers heeft ons ertoe gebracht om de diverse technieken te heroverwegen die in conventionele luidsprekers worden gebruikt.

Onze weloverwogen ontwerpkeus voor esthetica en hoge prestaties is een constante richtlijn voor ons onderzoek en de ontwikkeling.

De innovatieve technologie en de originele ontwerpen die wij aanwenden, leiden ons tot belangrijke nieuwe innovaties. 

Voor de thuisbioscoop of zuivere Audio, wij garanderen een intens luister genoegen, en sensaties die u sprakeloos zullen maken. 

Waterfall systemen zijn voor diegene die op zoek is naar onbereikbare muzikale kwaliteiten en een uitgesproken "art de vivre" met geraffineerde smaak.

Waterfall is in 1996 opgericht in noord Frankrijk als zelfstandig bedrijf dat uitsluitend luidsprekers maakt. Hoewel het idee van een glazen luidspreker al sinds 1993 leefde in de gedachten van ontwerper Cedric Aubriot duurde het tot 1999 voor de eerste exemplaren gereed waren voor productie en verkoop. Inmiddels is Waterfall verkrijgbaar in 17 landen waaronder de Benelux landen. Zelf zag ik ze voor het eerst tijdens een vakantie in Zuid Frankrijk waar ze ogenblikkelijk opvielen tussen alle ander conventionele kasten.