Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

B&W PX

De PX is een exclusieve en unieke draadloze hoofdtelefoon van de wereldberoemde Britse luidsprekerspecialist Bowers & Wilkins. Hij heeft een schitterend en gebruiksvriendelijk ontwerp, prachtig hifi-geluid, Bluetooth en actieve noise-cancellation die omgevingsgeluiden effectief buitensluit.

Kortom, met deze koptelefoon kun je mobiel genieten van muziek als nooit tevoren. Inclusief speciale Bowers & Wilkins-app, zodat je de PX precies kunt instellen zoals jij dat wilt.

Je kunt play/pauze en het volume natuurlijk regelen met de controllers op de oorschelpen, zodat je niet de hele tijd in je zakken hoeft te graaien. Maar de PX kan nog veel meer. Hij heeft namelijk geïntegreerde sensoren die de hoofdtelefoon en muziek automatisch aan- en uitzetten, afhankelijk van of je wilt luisteren, praten of je oren ergens anders voor nodig hebt. Dat scheelt een hoop gedoe – zowel thuis als onderweg.

Wil je naar muziek luisteren? De PX gaat automatisch aan als je hem oppakt. Of wil je iets zeggen tegen een van je medepassagiers? De PX stopt je muziek-app als je een oorschelp van je oor haalt of hem om je nek hangt – en als je weer klaar bent om verder te luisteren, gaat hij automatisch verder waar je gebleven was.

Wil je de PX een tijdje niet gebruiken? Leg hem dan weg. Hij schakelt zichzelf automatisch uit en stopt je muziek-app. En als je hem weer oppakt, gaat hij weer aan en kun je gewoon verder luisteren (als Bluetooth en de app nog steeds geactiveerd zijn). En dat doet hij ook als je hem een paar dagen niet gebruikt. Simpel, intuïtief en geniaal!

Met een actieve accuduur van 22 uur en het slimme energiebeheer kan de PX maandenlang stand-by staan – en hij is klaar zodra je hem weer oppakt!

Dit unieke model is gemaakt van geborsteld aluminium, roestvrij staal en echt leer, en laat je echt genieten van de allerkleinste details in muziek. En dankzij het robuuste ontwerp kun je niet uren, maar jaren naar je favoriete muziek blijven luisteren. En als je de PX wilt meenemen in een koffer of rugzak, kun je de oorschelpen 90 graden draaien, zodat hij platter wordt en minder ruimte in beslag neemt. Natuurlijk schakelt hij zichzelf dan ook uit.

Als je een Android-smartphone met aptX HD-ondersteuning hebt, kun je met dit nieuwe formaat luisteren naar Bluetooth met ongekende kwaliteit. De PX ondersteunt ook Apple AAC, zodat je zeker weet dat je de allerbeste draadloze kwaliteit uit je smartphone, tablet of computer haalt – of je nu Apple iOS, Android, Mac, PC of iets heel anders hebt. En met de bijgeleverde USB-kabel kun je ook direct naar je laptop luisteren met perfecte digitale kwaliteit.

De geïntegreerde accu van de PX heeft een gebruiksduur van 22 uur, dus zo lang kun je hem gebruiken met Bluetooth en ANC geactiveerd (tot 50 uur met kabel en zonder ANC). Hij wordt opgeladen met de bijgeleverde Micro USB-kabel, en als je stroom wilt besparen of de PX in een vliegtuig wilt gebruiken, kun je hem ook gebruiken samen met de bijgeleverde mini-jack-kabel.

N.B: de PX heeft stroom nodig om muziek af te spelen, of je nu de kabel gebruikt of niet. Het is daarom slim om de accu volledig op te laden als je lang onderweg bent.

De PX is verkrijgbaar in het grijs (Space Grey) en met goudkleurige aluminium finish (Soft Gold). 

bowers-wilkins-px.jpg
5-1-px-wireless-headphones-play-for-longer_grande.jpg