Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Luisterkamers

Het Eringa Geluid heeft ook in onze nieuwe locatie de beschikking over drie luisterkamers. Wij hechten er waarde aan dat u op uw gemak uw keuze kunt bepalen door daadwerkelijk de apparatuur te kunnen horen en zien, al dan niet in combinatie of vergelijking met andere apparatuur. U kunt een afspraak maken voor een luistersessie waarbij we aanraden om als referentie uw eigen muziek of beeldmateriaal mee te nemen.
Onze luisterkamers zijn als volgt ingedeeld:

Luisterkamer 1

Deze luisterkamer bevat compacte en vloerstaande luidsprekers in de populaire en middenklasse. De prijzen variëren hierbij van 500 tot ongeveer 2000 Euro per paar.

Luisterkamer 2

Onze tweede luisterkamer bevat compacte en grotere vloerstaande luidsprekers in de high end klasse. Daarnaast zijn er systemen te beluisteren die gebruik maken van speciefieke technologie zoals hybride- en dipool luidsprekers. De prijzen variëren van 2000 tot ongeveer 15000 Euro per paar.

Luisterkamer 3

Onze vierde luisterkamer is bedoeld voor beeld en geluid. Hier vindt u kwaliteitsprojectoren en kunt u geluid beluisteren in een surroundopstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid om in alle rust hoofdtlefoons te vergelijken. De prijzen variëren van 1500 tot ongeveer 4000 Euro.

image4.jpeg
Luisterkamer 1
image6.jpeg
Luisterkamer 2
image0.jpeg
Luisterkamer 2
image3.jpeg
Ontvangst ruimte