Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Dynaudio Xeo 6 *ster occasion

Demo aanbieding inclusief zender!

De nieuwe Xeo 6 speaker van Dynaudio zorgt voor een nieuw referentiepunt op het gebied van draadloze high-end audio. Het elimineert kabel effecten. Het elimineert problemen met de timing. Het brengt uw dode platen terug tot leven!

De Xeo 6 heeft alles wat de andere Dynaudio speakers ook hebben. Plus een nieuw Speaker Positie EQ systeem dat ervoor zorgt dat u altijd optimaal geluid heeft ongeacht de positie van uw speakers in de kamer. Daaarbij opgeteld het gemak van de zeer informatieve visuele Xeo Interface is de Xeo 6 zeer gebruikersvriendelijk.

De nieuwe Xeo is ook zeer intelligent dankzij Auto Play, welke automatisch uw muziekbron vindt en afspeelt. Ook heeft de afstandsbediening een upgrade gekregen en is de signaalkwaliteit en betrouwbaarheid verder verbeterd dankzij de nieuwe multi-band technologie. Maar het belangrijkste is dat er niets meer tussen u en uw muziek in staat!

Dynaudio heeft muziek in zijn DNA, het is de wereldwijde referentie voor de weergave van muziek. De beroemde Dynaudio drive units met bijpassende geïntegreerde digitale versterkers en geavanceerde digitale geluidsverwerking zorgen voor een ongekende muziekweergave. De vormgeving heeft de look-and-feel van de nieuwste Dynaudio Excite luidspreker serie, met discrete schroeven, gladde satijnen lak en een magnetisch bevestigde grille.

ACCESSOIRES
Voor de XEO 4 en XEO 6 zijn diverse accessoires verkrijgbaar.
U heeft minstens één XEO HUB (zender) nodig voor meerdere XEO systemen.
Bij een onvoldoende bereik is er een speciale XEO EXTENDER beschikbaar met een groot bereik.
Om bestaande aktieve luidsprekers, actieve subwoofer, compleet stereo of surround set in een XEO systeem mee te laten spelen is een XEO LINK module beschikbaar.
Met de Connect kunt u Spotify Connect gebruiken, bluetooth en streamen

Kleur: wit, nieuw!

Prijs: € 2.600,00

DYN_Xeo6_blackwhite_emo.jpg
dynaudio_xeo_6.jpg
Dynaudio-XEO-6--wit-_42.jpg