Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Nieuws

27-9-2018 - Atoll's Signature versterker's

Het Franse audiobedrijf Atoll Electronique heeft een nieuwe productlijn genaamd Signature aangekondigd. De nieuwe productlijn heeft op dit moment vier leden. De IN200 en IN300 zijn geïntegreerde versterkers. Voorts maken eindversterker AMP200 en cd-speler CD200 Signature deel uit van de nieuwe productlijn. De apparaten zijn verkrijgbaar in zilveren of zwarte uitvoering. 

IN300TOP.jpg

16-8-2018 - Nieuwe Paradigm Monitor serie nu te beluisteren

Paradigm introduceert de opvolgers van de inmiddels zevende generatie Monitor-modellen, de Monitor SE-serie. SE staat voor Special Edition, volgens de fabrikant niet zonder reden.

De Monitor serie is een vaste waarde binnen het Paradigm-assortiment, maar de introductie van deze SE-serie moet een nieuwe richting markeren: niet eerder was de Paradigm-kwaliteit zo betaalbaar, zo stelt de fabrikant. De nieuwe serie moet daarmee 'de perfecte instap vormen in de wereld van hoogwaardige muziekweergave, zonder de bijbehorende aanslag op je portemonnee'. 

Monitor SE site.jpg

14-4-2018 - Bowers & Wilkins PX What Hi-Fi awardwinnaar

Met veel trots delen wij mee dat de Bowers & Wilkins PX een 'Product of the year' Award heeft gewonnen! Deze prachtige draadloze hoofdtelefoon met noise cancelling is vanaf heden bij ons te beluisteren.

Klik op de onderstaande afbeelding voor de beoordeling van dit mooie product.

 

B&W PX.jpg

9-2-2018 - Nieuwe Dynaudio Contour serie ervaren?

De uit Denemarken stammende vernieuwde Dynaudio Contour-modellen zijn nu in onze winkel beschikbaar. Alle luidspreker onderdelen zijn door Dynaudio opnieuw aangepakt en het heeft geresulteerd in een prachtig vernieuwend geluid.

De Dynaudio Contour-serie bestaat al jaren en heeft bij audioliefhebbers altijd een voorname plek ingenomen. Specifieke kenmerken zijn: neutraliteit, gedetailleerdheid, ruimtelijke weergave en een realistische dynamische weergave. De Deense weergave filosofie is gebaseerd op het realiteitsprincipe. Dynaudio (Contour) luidsprekers maken het geluid niet mooier dan het is. Het voordeel hiervan is dat de luisteraar naar de werkelijke opnamekwaliteit van de audiobron luistert en na lang luisteren geen last krijgt van luistermoeheid.

 

dynaudio-contour.jpg
Oudere nieuwsberichten