Persoonlijk maatwerk en advies voor audio en video apparatuur

Nieuws

13-2-2019 - Dynaudio Evoke serie gelanceerd

De Dynaudio Evoke-serie, bestaande uit vijf passieve modellen, is een vanaf de basis volledig nieuw ontworpen en ontwikkelde serie, en biedt geavanceerde technologieën die rechtstreeks zijn overgenomen uit de Contour- en de eveneens nieuwe Confidence series, die een maandje geleden op het Benelux-toneel verschenen.

De Evoke serie bestaat uit twee compacte luidsprekers (Evoke 10, foto boven in wit, en Evoke 20), twee vloerstaande luidsprekers (Evoke 30 en Evoke 50, laatstgenoemde rechts afgebeeld in walnoot) en een speciale center-speaker (Evoke 25C), zodat met de serie ook een volledige thuisbioscoop samengesteld kan worden.

De Evoke werd ontwikkeld door de experts van Dynaudio Labs, de moderne R&D-faciliteit van Dynaudio in Skanderborg, Denemarken, waar het team onder meer kan bouwen op de indrukwekkende Jupiter meetfaciliteit. In de nieuwe serie treffen we daarom onder meer het debuut van de geheel nieuwe Cerotar-tweeter, een ontwerp gebaseerd op Dynaudio's Esotar Forty anniversary-tweeter en de machtige Esotar3 uit de nieuwe Confidence serie.

DynaudioEvoke.jpg

3-1-2019 - Atoll's Signature versterker's

Het Franse audiobedrijf Atoll Electronique heeft een nieuwe productlijn genaamd Signature. De nieuwe productlijn heeft op dit moment vier leden. De IN200 en IN300 zijn geïntegreerde versterkers. Voorts maken eindversterker AMP200 en cd-speler CD200 Signature deel uit van de nieuwe productlijn. De apparaten zijn verkrijgbaar in zilveren of zwarte uitvoering. 

IN300TOP.jpg

16-8-2018 - Nieuwe Paradigm Monitor serie

Paradigm introduceert de opvolgers van de inmiddels zevende generatie Monitor-modellen, de Monitor SE-serie. SE staat voor Special Edition, volgens de fabrikant niet zonder reden.

De Monitor serie is een vaste waarde binnen het Paradigm-assortiment, maar de introductie van deze SE-serie moet een nieuwe richting markeren: niet eerder was de Paradigm-kwaliteit zo betaalbaar, zo stelt de fabrikant. De nieuwe serie moet daarmee 'de perfecte instap vormen in de wereld van hoogwaardige muziekweergave, zonder de bijbehorende aanslag op je portemonnee'. 

Monitor SE site.jpg

14-4-2018 - Bowers & Wilkins PX What Hi-Fi awardwinnaar

Met veel trots delen wij mee dat de Bowers & Wilkins PX een 'Product of the year' Award heeft gewonnen! Deze prachtige draadloze hoofdtelefoon met noise cancelling is vanaf heden bij ons te beluisteren.

Klik op de onderstaande afbeelding voor de beoordeling van dit mooie product.

 

B&W PX.jpg
Oudere nieuwsberichten